Danskejet GT-R har over 900 hk, masser af kulfiber og ultra specielle fælge

Nissan GT-R fra Wheel-Parts.dk
Foto: Blockfilms.dk

En Nissan GT-R er uden tvivl en super fed og hurtig bil. Men hvis du alligevel gerne vil have dit helt eget look, svinger du bare forbi gutterne fra Wheel-Parts.dk – de kan trylle. Se bare her!

Her på redaktionen har vi prøvet flere udgaver af den lynhurtige Nissan GT-R, og det er lige sjovt hver gang. Men intet er jo som bekendt så godt, at det ikke kan blive bare lidt bedre. Det samme gør sig gældende for den her GT-R.

Vi skal se nærmere på en danskejet GT-R fra 2017, som Wheel-parts.dk har modificeret. En såkaldt Black Edition, som ved leveringen betød særlige fælge, en kulfiber-spoiler, lidt mere race-inspireret design på Recaro-sæderne og røde detaljer i kabinen. Men fælge og spoiler er i dag skiftet ud med noget meget sjovere.

Nissan GT-R fra Wheel-Parts.dk
Fælgene er fra Prestige Auto Couture i 10,5×20″ foran og 11,5×20″ bagpå. De skal specialfremstilles til hver enkelt kundebil. Det kan Wheel-Parts.dk hjælpe dig med. Foto: Blockfilms.dk

I hvert hjørne har Wheel-parts.dk monteret et helt særligt sæt alufælge, som kunden drømte om at eje. De er fra Prestige Auto Couture og er i velvoksne 10,5×20″ foran og 11,5×20″ bagpå. Dertil kommer dæk fra Pirelli i 285/35-20 og 315/30-20. En absolut godkendt kombination, og fælgenes farver spiller fantastisk til den sorte bil.

Men på bilen her er sort ikke bare sort lakering. Også ‘det sorte guld’ er der masser af. Og her snakker vi selvfølgelig kulfiber. Både bagklappen, hækspoileren og begge forreste sideskærme af støbt i kulfiber. Igen super sprøde detaljer.

Nissan GT-R fra Wheel-Parts.dk
Bagpå er der dømt kulfiber og fed lyd fra den modificerede V6-motors udstødning. Foto: Blockfilms.dk

Sprøde detaljer er der også under motorhjelmen. For bilen har været forbi tunerne hos MRT-automotive, der har tryllet over 900 hk og over 1.000 Nm frem i den i forvejen potente VR38DETT-motor.

Det betyder, at den sorte slyngel nu accelererer fra 100 til 200 km/t på bare 4,7 sekunder. 0 til 100 km/t tager blot 3 sekunder. Vanvittigt.

Nissan GT-R fra Wheel-Parts.dk
Et sjældent syn på danske veje. Men en Nissan GT-R er heller ikke billig – uanset årgang. Foto: Blockfilms.dk

Vil du også have fede fælge og udstyr til din bil? Så gør dig selv en tjeneste og besøg gutterne fra Wheel-parts.dk. De har helt styr på alle detaljer, regler osv., som er rare at kende til, når du skal have udstyr til bilen.

Skriv til info@wheel-parts.dk eller ring på tlf. 8171 0777.

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk