Annonce:

Cyklist får bøde fordi han tog politiet i parkere ulovligt

En cyklist har fået en bøde, fordi han påpegede, at en politipatrulje parkerede ulovligt på fortovet.

Politiet skal også følge loven, eller skal de? Nu har en video fra en cyklist fået debatten til at blusse op igen.

I hvert fald i USA, hvor cyklisten i New York mødte en patrulje som parkerede ulovligt på et fortov. Det endte dog med at blive værst for cyklisten. Med sit kamera dokumenterer cyklisten nemlig, at betjentene stikker ham en bøde for at påtale den ulovlige parkering.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Eller rettere sagt – efter flere minutters diskussion frem og tilbage endte betjentene med at skrive cyklisten, Louis M., for at cykle på fortovet.

Der hvor selv samme betjente holder ulovligt parkeret. Og det er tilsyneladende ikke noget sjældent syn med betjente, der har det svært med den lov, de selv skal håndhæve.

LÆS OGSÅ: Henrik købte Nicklas Bendtners konfiskerede Porsche – “Den skal have en seriøs klargøring”

Ifølge en undersøgelse, som mediet Carscoops refererer til, har 70 ud af New Yorks politistationer problemer med betjente, der parkerer ulovligt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Betjentene i klippede herunder forsvarede sig med, at de har foretog ‘en politi-parkering’. I et skriftligt svar til Hell Gate NYC, der skriver om livet og forholdene i New York, forsvarer politikredsen sig med, at ‘det er en udfordring at være betjent i byen’, men at ‘betjentene hver dag bestræber sig på at finde løsning der giver mening.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler