Annonce:

Citröen skærer 50.000 kr. af populær bilmodel

Citroën kickstarter det nye år med skarpe priser på en række populære modeller, bl.a. bestselleren C3 til 139.990 kr., den elektriske familiebil ë-C4 til en frapris på 259.990 kr. og ikke mindst én af Danmarks billigste privatleasingaftaler.

Bestseller, evergreen, hit, storsællert – kært barn har mange navne og Citroëns bybil C3 er ingen undtagelse. Den har været i toppen af danskernes hitliste siden lanceringen med mere end 36.000 solgte eksemplarer, og med en frapris på 139.990 kr. for You-versionen* er C3 stadig et relevant bud på en alsidig bybil. Den er udstyret med en 1.2 L benzinmotor, der yder 83 hk og udstyrslisten omfatter bl.a. 15” fælge, fartpilot, aircondition, el-justerbare sidespejle med varme, automatisk kørelys, Bluetooth og USB-indgang, multifunktionsrat og 5” multimedieskærm.

Hvis hverdagskomfort er et prioriteret nytårsforsæt, er C3 Impress* et skridt på vejen. Den fås til 149.990 kr. med samme motor som You-versionen, men den er herudover udstyret med Citroëns signatursæder: Citroën Advanced Comfort Seats®, automatisk klimaanlæg, 7” touch screen med Apple CarPlay, varme i forsæder, parkeringssensor bag, læderrat og ECO-LED forlygter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

BILLIG PRIVATLEASING

For blot 1.895 kr. om måneden kan man komme bag rattet af C3 Impress med 83 hk* og nyde godt af visheden om en fast økonomisk ramme for sine omkostninger til bilbudgettet. Denne privatleasingaftale gælder i 36 mdr. og indbefatter en udbetaling på 14.995 kr. (samlede omkostninger i perioden er 84.365 kr.).** Hvis man ønsker en privatleasing uden udbetaling, er dette også en mulighed. Den månedlige ydelse vil i så fald være 2.595 kr., mens de samlede omkostninger i perioden er 94.570 kr. **

SPAR 50.000 KR. PÅ FAMILIENS ELBIL

Med et energiforbrug på ca. 148 Wh/km er ë-C4 ikke kun en elektrisk sparegris, dens effektivitet sikrer den samtidig en brugbar rækkevidde på op til 418 km***. Designet er skarpt og aerodynamisk, mens man både bag rattet og i passagersæderne oplever den velkendte Citroën-komfort, der gør køreturen til en behagelig oplevelse for hele familien. I forbindelse med januarudsalget fås ë-C4 til attraktive priser, som måske gør overvejelserne om at skifte til elbil lidt nemmere: New You-versionen til 259.990 kr. og VTR Sport til 279.990 kr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

You-versionen indbefatter: 18” fælge, 10″ Touch Screen m. Apple CarPlay, aut. Klimaanlæg, multifunktionsrat i læder, vognbaneassistent, nødbremsesystem, regn- og lyssensor, fartpilot mm.

VTR Sport er udstyret med: 18” alufælge, varme i forsæder, bakkamera, parkeringssensor bag, Citroën Advanced Comfort Seats®, navigation, trådløs Apple CarPlay og opvarmet forrude.

Artiklen er en pressemeddelelse fra en bilimportør eller fra en anden aktør i det danske bilmiljø og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende importør eller aktør.

Annonce:

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler