Breaking: Ny Renault Clio afsløret

Dansker-hittet fra Renault er klar i helt nyt design – her er billederne

Det franske mærke sprøjter Clio’er ud som aldrig før. Den nuværende Clio IV er nemlig et kæmpe hit, både i Danmark og i resten af Europa. Nu er den femte generation klar til afsløring til Geneve Motor Show.

Hvad er nyt? Kort fortalt er alting nyt. Men det ydre er stadig tro mod den nuværende models design, som altså har været en stor succes. Men forlygterne har naturligvis fået samme stil som f.eks. storebror Mégane.

Reklameblok:I kabinen har chefdesigner Laurens Van den Acker givet resten af designteamet lidt friere tøjler, så her er alting nyt. Også den fede skærm, hvor største option er hele 9,3 tommer. Instrumenteringen er også blevet digital – enten med 7 eller 10 tommer. Den største version har indbygget navigation imellem de digitale instrumenter.

Styringen af varme og ventilation er bevaret som runde drejeknapper. Det er helt bevidst, at Renault ikke går samme digitale vej, da de mener, at det skal være hurtigt og nemt at skrue op og ned for ventilationen uden at skulle fumle på en skærm.

Motorerne bliver en videreudvikling af den nuværende 0,9 benzin og en 1,3 som i Mercedes A-klasse og Nissan Qashqai. En hybrid-Clio kommer i 2020.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Den nye Clio V er i Danmark til efteråret.

Her får du billederne af den nye Clio:

Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio Ny Renault Clio

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!