Annonce:

BREAKING NEWS: Lovligt ræs kommer til København

Racedays.dk fortæller her til aften, at det nu er københavnernes tur til lovligt gaderæs.

Efter utallige forespørgsler har Racedays.dk nu besluttet at lægge vejen forbi Sjælland i 2018. Nærmere bestemt bliver det Hvidovre, der lægger asfalt til to gange ræs.

– Vi har været i dialog med Hvidovre Kommune, som har givet os tilladelse til at afholde to arrangementer på Kystholmen i Hvidovre. Arrangementerne kommer til at foregå lørdage den 5. maj og 18. august. Der kommer til at blive kørt 201-meter i seks timer fra kl. 14-20. Vi glæder os rigtig meget til at komme til Storkøbenhavn, da vi har fået mange henvendelser, siden vi startede, og samtidig giver det deltagerene i DM i Streetrace muligheden for at komme øst for Storebælt, fortæller Racedays.dk til Boosted Magazine.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Også Vojens, Skrydstrup og Skjern vil være klar til ræs, når sæsonen skydes i gang. Se mere i kalenderen for 2018 på Racedays.dk.

AUTO SHOW ER MED IGEN
Sidst, men bestemt ikke mindst, er Odense igen udvalgt som værtsby for et ganske særligt streetrace. Det bliver i forbindelse med Auto Show Denmark, der afholdes i Odense Congress Center, hvor gæsterne lørdag aften igen kan køre direkte fra showbiler og arena-ræs til lovligt streetrace et par kilometer fra messecenteret. I år en kæmpe succes, som heldigvis gentages i 2018.

Følg med her på Boosted.dk eller Auto-Show.dk for nærmere information om racet i Odense.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler