Annonce:

Brabus AMG GT 4dr går fra 0-100 km/t på 2,89 sek.

800 hestekræfter gør Brabus 800 til en af verdens hurtigste biler med fire døre

Navnet er ikke heldigt. Men Brabus har tryllet flere muskler frem i den biturbo-ladet, fire-liters V8. Det trick opvejer så rigeligt det latterlige navn – Mercedes AMG GT 4 Door. Ja, vi ved det. Men det hedder den altså.

Brabus skærer dog ind til benet og kalder bilen Brabus 800. Fordi, ja – den har 800 hestekræfter. 161 hypper mere end fabriksbilen, AMG GT 63 S 4Matic. Med i handlen følger et drejningsmoment på solide 1.000 newtonmeter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Nok til at skyde den store Mercedes fra stillestående til 100 kilometer i timen på bare 2,89 sekunder. Fabriksbilen er 3.2 sekunder om samme distance.

LÆS OGSÅ: TI TING KUN BILFOLK FORSTÅR

Men hvor den almindelige GT 4 Door taber pusten ved 315 kilometer i timen, er Brabus-bilen begrænset til det. Sikkert for nogens – vi ved ikke hvis – sikkerheds skyld.

Brabus har også rodet med udstødningsystemet, der nu har et stille, elektronisk styret ‘coming home’-program. Så ingen af naboerne bløder sprængte trommehinder, når du smider din AMG-V8’er i indkørslen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Udover den nabovenlige udstødning og de mange hestekræfter har Brabus sænket bilen 25 millimeter. Mens massiv brug af kulfiber i karosseriet skal gøre den store Mercedes mere stabil ved høje hastigheder (og lækrere, se lige den diffuser..)

22″ hjul er et must! Det gør dog ikke ligefrem bilen billgere. Brabus vil endnu ikke ud med prisen. Men regn med noget mere end de 3.2 millioner fabriksbilen kroner. Altså hvis der skal danske plader på.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

 


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler