Boosted på TV: Se chefredaktør ‘Pyra’ i Sådanmark på TV 2


17904030_1159150724196276_54396948312978025_n

Her kan du se eller gense vores chefredaktør, Martin ‘Pyra’, i Sådanmark på TV 2 til en snak om Boosted Magazine og Auto Show

TV-tid siger vi på Boosted-redaktionen aldrig nej til, når det kan handle om det, vi brænder for. Biler, biler og så lidt flere biler. Derfor sendte vi glædeligt – midt i en ellers hektisk deadline – chefredaktør Martin ‘Pyramiden’ Poorhamidi ind i TV 2-programmet ‘Sådanmark’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her fik han 28 minutter i selskab med Henriette Honoré til en snak, som heldigvis primært handlede om biler.

Vi er stolte af vores chefredaktør, der gjorde en god figur, mens han prøvede at lære fra sig på bedste vis om drifting, passionen for biler og frem for alt hvad Auto Show i Odense Congress Center til september er for noget.

‘Pyra’ fortæller dog også om, hvad Boosted Magazine er for en størrelse, og hvor meget hele vores lille redaktion brænder for, at der måned efter måned kommer en ny udgave af Danmarks bedste bilblad ud til dem, der går lige så meget op i ombygninger, tuning og styling af biler, som vi selv gør.

Se vores reklamer:


Indslaget kan du se herunder:

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk