Annonce:

Boosted Tour i Odense: Auto Show warm-up

Fjerde stop på årets Boosted Tour var opvarmning til Auto Show Denmark, og derfor var vi naturligvis forbi Odense Congress Center. Her får du højdepunkterne fra dagen.

Vi kommer vidt omkring, når vi afholder Boosted Tour i sommerhalvåret forskellige steder i landet – i år for femte gang i træk. Hele konceptet handler om at møde op med sin bil og få en hyggelig snak med Boosted-redaktionen og andre biltosser. Ganske simpelt og super hyggeligt.

Onsdag den 3. juli lagde vi vejen forbi Odense Congress Center for at varme op til årets helt store brag af en bil-begivenhed, nemlig Auto Show Denmark den 17. og 18. august.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der var proppet på hele det store område med kongrescenteret allerede kort efter træfstart klokken 17. Og helt indtil ved 20.30-tiden var der spændende biler at se på for de mange fremmødte. Også tre specielle biler fra Autohuset Vestergaard kiggede forbi – en ny Ford Mustang, en brutal Jeep Trackhawk med 700 hk og en smuk Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio med 510 hk.

Herunder får du et galleri fra dagen i Odense. Og så glæder vi os til at se dig samme sted til Auto Show Denmark. Mangler du en billet? Så køb i indgangen eller spar 30% på en weekendbillet LIGE HER.

Se billederne her:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler