Boosted møder Baggsy og GT-R med 1.200 hk

Foto: Monster Energy

I SLOVENIEN FIK VI EN FORSMAG PÅ DET FRYGTINDGYDENDE HOVEDNAVN TIL AUTO SHOW DENMARK 2018 – STEVE BAGGSYS GT-R MED 1.200 HK LAGT SIDELÆNS

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Når Monster Energy spørg, om vi vil ud på en racerbane for at ligge sidelæns med Steve Baggsy Biagioni er det svært at sige andet end ja – så det gjorde vi!

HVOR?
På den 1.1 kilometer lange Raceland-Adrenalina-bane i Slovenien beliggende 30 minutter fra grænsen til Kroatien.

KØB NU OG SPAR 30 PROCENT PÅ WEEKENDBILLETTEN TIL AUTO SHOW 2018 

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

HVORFOR? 
For at køre en tur sidelæns i Steve ‘Baggsy’ Biagionis Nissan GT-R med Liberty Walk-kit og LS-X-turbo V8 med 1.200 hestekræfter, inden det japansk-amerikanske monster er hovednavn i Biltema Live Arena under Auto Show Denmark 2018.

Foto: Monster Energy

HVAD?
Drifting gennem 16 sving med fuld gas, skrigende og rygende West Lake-dæk der går op i røg. Kort sagt en forsmag på det, du kan opleve til Auto Show Denmark 2018 i Odense Congress Center 2018 – køb din weekendbillet med 30 procent early bird-rabat lige nu!

VAR DET FEDT?
Damn yes! Det kan næppe beskrives med ord, hvor meget den arrige Nissan har lyst til at flå sine bagdæk fra hinanden, bare Baggsy sætter bilen i gear. Trykker han først på speederen, skyder meterlange E85-flammer ud af det 5″ store forrør i bilens forkofanger. Hvilket betyder, at gummiet omkring de 20″ Rotiform LHR-fælge i skriggrøn er dødsdømt.

 

Reklameblok:

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk