Annonce:

BMW: Nu skal emblemet fungere som ‘duftfrisker’

Nej, det er angiveligt ikke en tidlig – og meget dårlig – aprilsnar. Men derimod en helt reel patent-ansøgning.

Besøg vores annoncør:

Få bilmærkers emblemer er lige så let genkendelige som BMW’s rondel. Bayerns blå-hvide flag omkredset af en sort cirkel. Eller sådan var det lige indtil 2020, hvor cirklen blev farveløs.

LÆS OGSÅ: Volkswagen ombestemmer sig: ‘Vigtigt’ standard-udstyr bliver alligevel i danske biler

Men nu skal emblemet på kølerhjelmen af nye BMW’er også kunne noget. Altså andet end at være til at genkende. CarBuzz har opsnappet, at fabrikken i Bayern har indsendt illustrationer af et emblem, der ‘fungerer’ som duft-frisker, til det tyske patent-kontor.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I den medfølgende patentansøgning skriver BMW, at ‘mekanismen kan bevæge sig både horisontalt og vertikalt’ alt imens en ventil ‘udsender en behagelig og/eller nostalgisk duft’

BMW skriver videre, at biler med anordningen ‘vil fornemme hvornår ejeren/nøglen er i nærheden’. Derefter vil ventil vende sig mod ejeren og udsende ‘den valgte duft’. Nyheden kommer bare få dage efter, at samme medie opsnappede, at BMW også har ansøgt om at få patent på en lignende ‘duft-løsning’ i kabinen.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler