Annonce:

BMW E46 M3 til salg… med en 2JZ mellem forhjulene

Et styk tysk sportsvogn med engelsk læder og japansk hjerte til salg – Ebay er et spøjst sted

Den 3.2-liters rækkesekser er den primære årsag til BMW E46 M3’erens enorme fanskare. Så at pille den omdrejningsvillige sugemotor ud af netop en E46 M3 kan virke som en mindre hjerneblødning.

Men når udskiftningen består af en anden rækkesekser, der er mindst lige så berømt, er det svært at være helt imod. En japansk 2JZ, der er berygtet for sin evne til at tage imod utrolige mængder ladetryks-tæsk, er havnet i denne engelske cabriolet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Kan du leve med højrestyring, kan Bimmeren faktisk blive din. For lige nu søger tyskeren fra 2004 ny ejer på eBay. Men du skal have 25.000 britiske pund – eller 209.ooo danske kroner –  og god sjat til den danske afgift på lommen for det 572 hestes tysk-japanske monster.

LÆS OGSÅ: Anonym helvedsraket: BMW E91 med 900 heste

Listen over specifikationer er næsten endeløs, og sælger hævder, at der på modifikationer alene er brugt på den gode side af 35.000 britiske pund. Det er der ikke så meget at sige til, når det indkluderer otte-stemplede kalibre, en dobbeltpladet kobling der tåler 800 newtonmeter, et Wavetrac-differentiale og D2 Racing-undervogn.

Indvendig er der skiftet ud i læderet, så man sidder i cognacfarvet Bentley-kohud og griber om et ombetrukket læderrat og gearknoppen – den direkte kontakt til de seks manuelle gear.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ingen halvautomatisk, håbløst langsom SMG-løsning her – tak!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler