BMW-chef: Det er noget pis at kaldte M3 CSL for den sidste rigtige 3-serie

“Jeg gider ikke høre det pis mere” – BMW’s udviklingschef er træt af journalisters hang til at kalde BMW M3 CSL for den sidste rigtige 3-serie

Der findes andre 3-serier efter BMW E46 M3 CSL. Og det skal journalister se at få fattet noget af, mener BMW’s udviklingschef Klaus Frohlich.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Ordene var derfor ikke milde, da Frohlich stak til journalister i forbindelse med et interview til Motoring om udviklingen af den nyeste 3-serie kaldet G20.

I interviewe offentliggjort den 9.oktober sagde Klaus Frohlich blandt andet

“Den (den nye 3-serie, red.) er nødt til at slå alle konkurrenterne i segmentet på køredynamikken, fordi alle australske, engelske og amerikanske journalister siger ‘Åh, E46 M3 CSL var den sidste rigtige 3-serie’ Jeg gider ikke høre på det pis mere”.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

LÆS OGSÅ: Her er den nye BMW 3-serie

Noget kunne da også tyde på, at BMW dybt seriøst agter at slagte konkurrenterne med den nye G20. I forhold til den udgående F30 3-serie er sporviden både foran og bagtil blevet bredere, ligesom cambervinklen er skruet til den negative side og undervognen samt hele karosseriet er strammet op for netop at køre konkurrenterne dynamisk af banen.

Om Frohlich og G20-udviklingsteamet har ret, kan vi give dig svar på, når den nye 3’er lander hos BMW-forhandlerne i marts 2019.

Den nye BMW 3-serie bliver en ægte køremaskine, siger BMW selv

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk