Annonce:

BMW-chef: Det er noget pis at kaldte M3 CSL for den sidste rigtige 3-serie

“Jeg gider ikke høre det pis mere” – BMW’s udviklingschef er træt af journalisters hang til at kalde BMW M3 CSL for den sidste rigtige 3-serie

Der findes andre 3-serier efter BMW E46 M3 CSL. Og det skal journalister se at få fattet noget af, mener BMW’s udviklingschef Klaus Frohlich.

Ordene var derfor ikke milde, da Frohlich stak til journalister i forbindelse med et interview til Motoring om udviklingen af den nyeste 3-serie kaldet G20.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I interviewe offentliggjort den 9.oktober sagde Klaus Frohlich blandt andet

“Den (den nye 3-serie, red.) er nødt til at slå alle konkurrenterne i segmentet på køredynamikken, fordi alle australske, engelske og amerikanske journalister siger ‘Åh, E46 M3 CSL var den sidste rigtige 3-serie’ Jeg gider ikke høre på det pis mere”.

LÆS OGSÅ: Her er den nye BMW 3-serie

Noget kunne da også tyde på, at BMW dybt seriøst agter at slagte konkurrenterne med den nye G20. I forhold til den udgående F30 3-serie er sporviden både foran og bagtil blevet bredere, ligesom cambervinklen er skruet til den negative side og undervognen samt hele karosseriet er strammet op for netop at køre konkurrenterne dynamisk af banen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Om Frohlich og G20-udviklingsteamet har ret, kan vi give dig svar på, når den nye 3’er lander hos BMW-forhandlerne i marts 2019.

Den nye BMW 3-serie bliver en ægte køremaskine, siger BMW selv

 


Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler