Reklame:

Blev kaldt ‘socialdemokratisk affald’ for at aflyse biltræf: “Det har jeg IKKE gjort”

Den nu tidligere borgmester afviste i 2018, at kommunen havde noget med aflysningen af et biltræf at gøre.

I sidste uge kunne Østjyllands Politi fortælle, at man havde beslaglagt 20 biler i forbindelse med et ‘hemmeligt’ biltræf i det sydlige Randers. Det er i hvert fald hvad ordensmagten i en pressemeddelelse kalder begivenheden, hvor flere tusinde bilister dukkede op.

På de sociale medier har det siden stået klart, at det bestemt ikke er alle, der deler den holdning. Blandt andre mange af dem, der deltog i træffet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Jeg var der, og det foregik kun i Randers, fordi vi ikke måtte være hos Bilka i Tilst.

Sådan lød en af de mange kommentarer på Boosteds facebook-side, da vi citerede politiets pressemeddelse.

Bestemt ikke første gang biltræf får et nej
Men det har længe været forskellige opfattelser af, hvor bilfolk må samles for at sparke dæk. I 2018 blev den daværende borgmester Kasper Glyngø (S) i Hedensted beskyldt for at have bremset et biltræf i kommunen.

Det førte til, at den tidligere borgmester i et opslag på Facebook bl.a. blev kaldt ‘socialdemokratisk affald’. Kasper Glyngø afviste dog blankt beskyldningerne, som blev rettet mod ham og Hedensted Kommune, dengang.

Reklameblok:
– Vi har ikke haft en aktie i det. Arrangementet er på en privat matrikel, og hvis det ellers foregår på lovlig vis, så skal vi ikke indblandes. Det må være en misforståelse, at vi skulle have aflyst det, sagde Kasper Glyngø til Vejle Amts Folkeblad.

LÆS OGSÅ: Kvinde får sit kørekort efter næsten 1.000 forsøg

Fra Hedensted Centret, der skulle have lagt asfalt til arrangementet, lød forklaringen, at man trak sig, da det stod klart, hvor mange mennesker der ville dukke op til træffet.Arrangøren af træffet holdt dog fast i kritikken af borgmesteren og gav samtidig heller ikke meget for forklaringen Hedensted Centret, som han mente at have fået en anden udlægning af.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?