Annonce:

Bilmærke trækker i land – hypet bilmodel kommer ikke alligevel

I hvert fald ikke i den første halvdel af 2024 som ellers lovet. Nye sikkerhedsregulativer udskyder således den nye Ford Explorer med seks måneder.

Den kommer til Danmark. Du må bare vente med at bestille den. Ford har nemlig valgt at udskyde lanceringen af den nye elektriske SUV med det gammelkendt modelnavn Explorer.

Bilen skulle egentlig have været på markedet i første halvdel af 2024. Men på grund af nye sikkerhedsregulativer, trækker Ford udviklingen af bilen lidt længere. Foreløbig et halvt år, lyder meldingen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er angiveligt nye sikkerhedsbestemmelser, når det kommer til elbilers drivlinjer, der er den berømte kæp i hjulet. Det skriver Automotive News.

Enten lever Explorer, som den ser ud nu – og måske skulle lanceringen i 2024 – ikke op til kravene. Eller også kan Ford ikke nå blive færdige med arbejdet inden et salg først i 2024.

LÆS OGSÅ: Derfor er rækkefølgen “P-R-N-D” i biler med automatgear

Den nye Ford Explorer er egentlig ikke en Ford. I hvert fald ikke så meget som den i virkeligheden er en Volkswagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ford får nemlig bygget den nye SUV på licens fra Volkswagen. Helt konkret har Ford betalt for at kunne bruge teknikken i VW’s MEB-platform. En platform som også Audi Q4, Volkswagen ID.3/4 og Skoda Enyaq m.fl. bygges på.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler