Annonce:

Subaru stopper produktionen: Ansat dræbt på fabrik

En arbejdsulykke har kostet en mangeårig Subaru-ansat livet, og betydet at bilmærket har stoppet produktionen på samtlige fabrikker i Japan.

Subaru har standset samlebåndene på alle tre japanske fabrikker, efter at en mangeårig medarbejder blev knust ihjel på mærkets Yajima-fabrik.

Automotive News skriver, at den 60-årige mand – som havde arbejdet for Subaru i 35 år – styrede en fjernbetjent kran for at flytte 25-tons tunge forme på fabrikken den 13. februar.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det var en af disse forme, der kollapsede, faldt ned over den 60-årige mand og forårsagede hans død.

Subaru satte efter dødsfaldet produktionen på de tre fabrikker i stå. Det betød et midlertidigt stop for de Forester, Crosstrek, Outback og Impreza-modeller, som Subaru sender til og forhandler i Australien.

LÆS OGSÅ: Fartkontrollen på Storebæltsbroen virker ikke

Også på Subarus hovedfabrik i byen Gunma og på en fabrik, hvor der fremstilles motorer og gearkasser, gik produktionen i stå.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Til det australske medie CarExpert fortæller landets Subaru-importør, at man føler den dybeste sympati med den afdødes familie, men at man på nuværende tidspunkt ikke har yderligere kommentarer til hændelsen.

I 2023 byggede Subaru 608.327 biler på tværs af sine tre fabrikker i Japan. Ikke så mange som i rekordåret 2016, hvor det blev til 727.741 biler, men heller ikke så få som i 2021. Her byggede Subaru bare 475.141 biler på et år.

Læs flere nyheder om Subaru her.


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler