Annonce:

Bilmærke smider tidligere boss ud af bolig til 132 millioner kr.

Den tidligere Nissan-direktør har protesterede over beslutningen – men Nissan ejer hele bulen som forretningsmanden Carlos Goshn indtil nu har boet i.

Besøg vores annoncør:

Den tidligere Nissan-direktør Carlos Goshn er nok mest af alt kendt for at flygte fra netop Nissan i en kuffert i lasten på et passagerfly.

Men nu skaber den tidligere direktør, som ifølge Nissan har begået underslæb for millioner af mærkets penge, igen overskrifter.

Goshn og hans kone bor nemlig en gigantisk villa i Beirut, Libanon, som Nissan-ejer. Og nu har bilmærket fået domstolens ord for, at den tidligere direktør skal forlade ejendommen senest 16. november.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Japan Times.

LÆS OGSÅ: Nye tal: 4 ud af 10 bilister dør på grund af fatal fejl

Ghosns advokat har siden bekræftet, at hans klient er blevet bedt om at forlade adressen i Beirut. Den tidligere Nissan-direktør har, siger advokaten, dog også allerede anket domstolens beslutning.

Carlos Goshn har boet i Libanon, siden han i 2019 flygtede fra retsforfølgelse i Japan i 2019. Libanon vil nemlig ikke udlevere ham. Heller ikke selvom der ligger en international arrestordre på ham.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler