Reklame:

Bilmærke smider tidligere boss ud af bolig til 132 millioner kr.

Den tidligere Nissan-direktør har protesterede over beslutningen – men Nissan ejer hele bulen som forretningsmanden Carlos Goshn indtil nu har boet i.

Den tidligere Nissan-direktør Carlos Goshn er nok mest af alt kendt for at flygte fra netop Nissan i en kuffert i lasten på et passagerfly.

Men nu skaber den tidligere direktør, som ifølge Nissan har begået underslæb for millioner af mærkets penge, igen overskrifter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Goshn og hans kone bor nemlig en gigantisk villa i Beirut, Libanon, som Nissan-ejer. Og nu har bilmærket fået domstolens ord for, at den tidligere direktør skal forlade ejendommen senest 16. november.

Det skriver Japan Times.

LÆS OGSÅ: Nye tal: 4 ud af 10 bilister dør på grund af fatal fejl

Ghosns advokat har siden bekræftet, at hans klient er blevet bedt om at forlade adressen i Beirut. Den tidligere Nissan-direktør har, siger advokaten, dog også allerede anket domstolens beslutning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Carlos Goshn har boet i Libanon, siden han i 2019 flygtede fra retsforfølgelse i Japan i 2019. Libanon vil nemlig ikke udlevere ham. Heller ikke selvom der ligger en international arrestordre på ham.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?