Annonce:

Bilmærke fyrer alle forhandlere i Danmark

Det er dyrt at drive forretning i Danmark. I hvert fald for importøren. Det betyder, at alle forhandlere vil blive fyret. Hver femte er ikke med i de nye planer.

Der er nye tider i vente for Nissan i Danmark. Sparetider. Det japanske bilmærker bekræfter, at man opsiger samtlige forhandlere herhjemme.

Det sker med 12 måneders varsel i slutningen af 2024. Hver femte af forhandlerne har Nissan ikke tænkt sig at tilbyde nye kontrakter. Kontrakter der især har fokus på digitalisering

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det bekræfter Nissan Danmarks landechef, Kim Allerup Helsted, overfor Motor-magasinet. Landechefen vil dog ikke sige noget om, hvilke forhandlere der er med i de nye planer.

Men det ligger fast, at de tilbageværende forhandlere – selvom der bliver færre af dem – skal være større. I dag har Nissan 45 franchisetagere spredt rundt om i Danmark.

LÆS OGSÅ: Berømt fælgfirma reddet fra konkurs for fjerde gang

Nissan i Danmark er ikke det eneste bilmærke, der på det seneste har meldt ud, at man går på slankekur. Også hos et relativt ukendt mærke bliver der skåret fra i forhandlernettet. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage i juni meddelte Renaults danske organisation, som mærket i Frankrig har solgt fra til et svensk-portugisisk samarbejde, at man også fyrede alle sine forhandlere. En beslutning, der også ramte billigmærket Dacia.

Tilbage hos Nissan understreger landechefen, at en del af reduktionen blandt forhandlere skal findes i naturlig afgang.

– Det er vigtigt at understrege, at når vi gennemfører denne tilpasning af forhandlernettet er det ud fra et ønske om en højere volumen og dermed indtjening per Nissan-forhandler, lyder det i en kommentar til Motor-magasinet.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler