Annonce:

Billig-bil ydmyger Danmarks mest populære bil igen

For anden måned i træk ser det ud til, at Dacia Sandero er europæernes mest foretrukne, i hvert fald når det kommer til nye biler.

Det kan godt være, at Tesla Model Y er populær herhjemme, men det er ingenting sammenlignet med, hvor populært billigmærket Dacia er, når hele Europa tages med i betragtning.

Det viser de foreløbige data fra Dataforce, som indtil videre har data fra 98 procent af alle bilsalg i Europa, plus lande som Island, Norge, England og Schweiz, der ikke er med i EU.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Automobilwoche.

De foreløbige tal tyder på, at Dacia Sandero banker Tesla Model Y på plads med 20.372 salg. Teslaen må nøjes med 19.795 salg, mens der blev indregistreret 19.047 nye Volkswagen Golf i samme periode.

LÆS OGSÅ: Josefine skylder 63.000 kroner for en glemt bil

Og det er ikke kun på de europæiske veje som helhed, at Tesla er ved at tabe terræn. Herhjemme har brugtmarkedet også fundet et bakgear.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Model Y og Model 3 taber i den grad til andre bilmærker og modeller, som danskerne – i hvert fald lige i øjeblikket – finder mere interessante. Læs mere om det her.

Når det så er sagt, har Tesla netop varslet en prisstigning på nye biler. Faktisk er den allerede trådt i kraft. Hos FDM mener man dog, at det amerikanske bilmærke gør den slags helt bevidst. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler