Annonce:

Bilister fik bøder for 104.000 kroner – hvad må man ikke her?

Fuldt stop betyder… fuldt stop. Det er der bare ikke ret mange der forstår, kunne Østjyllands Politi konstatere efter en kontrol i Aarhus-bydelen Tranbjerg.

Det var en bekymret borger, der fik politiet til at reagere. I Aarhus-bydelen Tranbjerg er der tilsyneladende mange, som har svært ved at overholde færdselslovens bestemmelser om ‘fuldt stop’.

På en time og 40 minutter kunne Østjyllands Politi da også sigte hele 52 bilister for at køre frem for fuldt stop ved krydset Skovgårdsvej og Gammel Horsensvej.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og det koster lidt. Ikke bare lyder hver bøde på 2.000 kr. Hver bilist fik også et klip i kørekortet. Det skriver TV2 Østjylland.

Amrik Chadha, der er politikommissær hos Færdselssektionen ved Østjyllands Politi, fortæller til TV-stationen, at det næppe bare er tale om, at bilisterne havde en dårlig dag. Derfor har politiet tænkt sig at dukke op til en lignende kontrol på stedet igen.

LÆS OGSÅ: Bilmærkes grundlægger står til 11 år fængsel

Når trafiktavlen indikerer fuldt stop, er der ofte en meget god grund til det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

På stedet kan der være meget dårlige oversigtsforhold, hvorfor det er nødvendigt at stoppe for at orientere sig. Ikke at respektere et fuldt stop kan nemt betyde grumme ulykker.

Krydset i Tranbjerg er bestemt ikke det eneste, danske bilister har svært ved at forstå. En aktindsigt viser, at politiet på den samme vej har knaldet intet mindre end 8.521 bilister med for meget fart på. Læs mere om den sag her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler