Annonce:

Bilister bryder ny lov hvert minut – politiet gør intet

Siden marts sidste år har biler været forbudt på Stefansgade i København. Men bilisterne er ligeglade, og det samme er politiet.

Ikke siden 3. april 2023 har politiet skrevet en bilist for at køre igennem Stefansgade i København, der siden marts samme år har været en nulemissionszone. Danmarks første, i øvrigt.

Politiet håndhæver dog ikke forbuddet, som gælder for alle andre biler end elbiler. Og bilisterne er åbenbart præcis lige så ubekymret for at blive taget.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver TV2 Kosmopol.

Hos de Konservative i Københavns Kommune var man fra start imod nulemissionszonen. Og det er partiet ifølge TV2 Kosmopol stadig.

LÆS OGSÅ: Kong Frederiks ven dømt for vanvidskørsel

At bilisterne stadig kører gennem Stefansgade, selvom de ikke må være der, tyder ifølge partiets gruppeformand Morten Melchiors på til mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Melchiors mener i øvrigt, at det giver god mening, at politiet ikke håndhæver loven, eller i hvert fald prioriterer det meget lavt. For i hovedstaden er der meget andet at se til.

Bystyret i København er dog ikke det eneste, der er ude efter bilisterne. I Gladsaxe har man indført et særdeles udskældt fænomen fra 1970’erne. Læs mere om det her.

Ifølge TV2 Kosmopol har hverken Københavns Politi eller miljøborgmester Line Barfod (EL), der har ansvaret for nulemissionszonen, ønsket at forholde sig til problematikken.

Det ændrer dog ikke på, at Stefansgade forbliver forbudt for mange bilister. Først i det nye år skal forsøget med nulemissionszonen evalueres. Herefter vil kommunen se på, om den skal gøres permanent.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

I København skal politikerne dog også tænke sig godt om. Som reglerne er i dag, må hver dansk by nemlig kun indføre én nulemissionszone. Københavns politikere har dog allerede udtrykt ønske om at etablere langt flere. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler