Annonce:

Bilister blæste på politiets advarsler – 396 kørte i samme fælde

En helt almindelige formiddag blev alligevel ualmindelig for politiet, der måtte skrive i rasende tempo for at følge med bilisters brud på færdselsloven.

Man skulle tro, at der ikke var noget at komme efter. I hvert fald havde Nordsjællands Politi advaret bilister, om at en fartkontrol vil blive gennemført på Kongevejen i Rudersdal.

Men det må bilisterne have overhørt. For i et opslag på Facebook noterer politikredsen sig, at man trods advarslen skrev næsten 400 bilister for brud på færdselsloven. Af dem kørte 18 bilister så stærkt, at bøden følges af et klip i kørekortet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Der er en grund til, at vi har fartgrænser på vores veje.

– Alene på Kongevejen i Rudersdal har vi eksempelvis indenfor de sidste fire år haft 24 trafikuheld, hvoraf tre var alvorlige. Så få nu den fart ned – og husk, at du aldrig kører alene, siger Nordsjællands vicepolitiinspektør John Jensen.

LÆS OGSÅ: Danske mekanikere har fået nok: “Det er censur”

Det er langt fra første gang, at politiet knalder adskillige bilister på den samme strækning. Fyns Politi kunne for nylig fortælle, at de har haft fat i hele 8.521 fartsyndere det samme sted. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilisterne er dog langt fra de eneste, som fra tid til anden har det svært med færdselsloven. Politiet har ved flere kontroller på det seneste også kunnet se, hvordan cyklister i stor grad blæser på de regler, alle i trafikken skal følge.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler