Reklame:

Bilimportører: Det skal være en rettighed at lade elbiler i Danmark

De Danske Bilimportører vil tilgodese bilister, som bor i etage-ejendomme, ved at gøre det til en ret at kunne lade elbiler i Danmark.

Det skal ikke være et spørgsmål, om man kan lade sin elbil. Det skal være en ret.

Det mener De Danske Bilimportører i hvert fald. Af samme grund er organisationen nu klar med en kampagne, der skal sikre ‘lade-ret’ til danskere med elbiler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver De Danske Bilimportører i en pressemeddelelse.

– Vi ser desværre eksempler på, at borgere afleverer deres elbil tilbage, fordi der ikke er tilstrækkelig mulighed for opladning tæt på bopælen. Det er brandærgerligt, siger Mads Rørvig, adm. direktør for De Danske Bilimportører.

LÆS OGSÅ: FDM: “Danske bilister skal tvinges til at betale ny, ekstra afgift

En eventuel lade-ret til danskere med elbiler skal da heller ikke koste staten noget. Eller i hvert fald næsten ikke noget, mener Mads Rørvig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I stedet skal opgaven sendes i udbud blandt private aktører. På den måde får staten også etableret en sådan ‘lade-ret’ billigst muligt.

– Det bedste ved vores forslag er næsten, at det ikke koster det offentlige noget. Tværtimod.

– Det offentlige skal bare sørge for at få sat udbudene igang hurtigst muligt, så ladestanderne kan komme op. Det er der private aktører der tilmed vil betale for.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?