Annonce:

Bilforhandler sagsøgt – løb fra løfte om ‘billig’ Koenigsegg

En svensk bilforhandler er blevet trukket i retten, fordi en Koenigsegg til 18 millioner svenske kroner pludselig kostede 31,5 millioner kroner.

Besøg vores annoncør:

Niclas Kappelin har bestilt en Koenigsegg Gemera med tre cylindre og 1.400 hestekræfter. Troede han i hvert fald.

Men nu er spørgsmålet, om hvad han egentlig har bestilt på fabrikken i Ängelholm, endt i retten. Koenigsegg har nemlig også en dyrere udgave med V8-motor og hele 2.300 hestekræfter på programmet.

– Jeg svarede, at vi har en gyldig aftale, og at jeg ikke ville godkende nogen prisændringer, siger Niclas Kappelin til mediet Privata Affärer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Forhandleren mener dog, at Niclas Kappelin enten kan fortryde sit køb eller betale de mere end 31 millioner svenske kroner for en udgave af Gemera med V8-motor.

LÆS OGSÅ: Charlie i chok over regning på 300.000 – Toyota nægter garanti

Omvendt mener bilisten, at der er tale om en brudt aftale. Derfor vil han nu have en erstatning på 16,2 millioner kroner. Sagen skal i første omgang køre i byretten.

– Det handler om noget så grundlæggende som at honorere indgåede aftaler. Jeg gav dem en sidste chance.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Men de nægter at levere den bil, jeg har bestilt. For mig er der kun den juridiske proces tilbage, vi får se, hvad det ender i, siger Niclas Kappelin.

Bilforhandleren Bendt Bil vil gerne gå så langt som til at beklage forløbet om den svinedyre Koenigsegg Gemera. Men man vil ikke betale erstatning, fordi der ifølge advokaten ‘ingen skade er sket’. Om det så er tilfældet, skal retten nu afgøre.

Det er ikke første gang, at en bilist og en bilforhandler bliver rygende uenige. Tidligere har Boosted kunnet fortælle om en dansk kendis, der mener at være blevet snydt for et betydeligt millionbeløb af en forhandler i Aalborg. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler