Annonce:

Berømt rallykører mister sin elektriske bil – “Den er total udbrændt”

Sebastian Loeb, der har vundet WRC hele ni gange, står nu uden sin elektriske Lancia Delta. En anden bil røg også i samme brand. 

Franske Sebastian Loeb skal finde noget andet at køre World Rallycross Championship i. Hans elektriske Lancia Delta udbrændte nemlig totalt under en brand i forbindelse med et motorløb.

Det skete sidste fredag om formiddagen 8.43 lokal tid. Branden var så kraftig, at den hurtigt spredte sig til hele Lobes’ hold område. Flammerne fortærrede bl.a. en anden rallybil og en lastbil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og selvom lokale brandmyndigheder allerede var på stedet, og gjorde hvad de kunne, stod hverken Lanciaen eller noget andet på fire hjul til at redde.

Årsagen til branden er endnu ikke fastlagt. Men videoer fra stedet giver det indtryk, at branden er startet i Lanciaens batteripakke.

LÆS OGSÅ: Blæste på fartgrænsen.. igen – bilist får fartbøde på 900.000 kr.

Sebastian Loeb er bestemt ikke den eneste bilist, der blot har kunnet set til, mens flammer har destrueret elbiler. Det samme skete for nylig også for en familie fra Hirtshals.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Deres hus brændte ned til grunden, da der gik ild deres ellers spritnye Audi Q4. Og i USA mistede en familie deres garage, da deres lånebil – en Mercedes EQE – i sidste uge blev opslugt af flammer.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler