Annonce:

Bentleys salg faldt ‘fordi de rige ikke blærer sig nok’

For første gang i fire år faldt Bentleys salg i 2023. Men det har mærkets administrerende direktør Adrian Hallmark en forklaring på.

Ifølge direktøren har de rige, som typisk er Bentleys kunder, fået dårlig samvittighed, når det kommer til at flashe deres rigdom på hjul.

Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I hvert fald beskriver Adrian Hallmark sine kunder som ’emotionelt sensitive’. Og det kæder Bentley altså direkte sammen med et fald i salget på 11 procent.

Overfor The Drive bekræfter en Bentley-talsmand da også, at man regner med, at forsigtigheden blandt kunderne på visse markeder vil fortsætte.

LÆS OGSÅ: Kørte 106 km/t – nu vil staten have hans bil til 4 millioner kr.

Især i England og Kina, hvor man lige nu oplever fortsatte økonomiske og politiske vanskeligheder, er det blevet mindre anset at flashe rigdom på hjul, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Selvom Bentley sidste år måtte tage til takke med et salg på ‘kun’ 13.560, er det engelske VAG-mærke stadig en forretning med pæne, sorte tal på bundlinjen.

Inden skattefar tog sin andel af kagen, havde Bentley sidste år et resultat på 4,4 milliarder danske kroner. Blandt andet fordi mærkets solgte færre, men langt dyrere biler i løbet af 2023.

Læs flere nyheder fra og om Bentley lige her!


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler