Audi vil ikke – så MTM bygger “RS Q2” med 480 hk

Med 280 hestekræfter fejler Audis egen SQ2 bestemt ikke noget. Lille, frisk vogn. Men!

Det kan selvfølgelig altid gøres bedre, og det har tunerne MTM så gjort. Når nu fabrikken i Ingolstadt ikke vil ofre en RS-behandling på den lille SUV.

Ved at opdatere indmad og omprogrammere motorstyringen har MTM fået 480 hestekræfter ud af den to-liters turbobenziner. Den operation koster 15.000 euro. Eller det samme som en ny, veludstyret VW Polo med tyske nummerplader.

Reklameblok:En pris MTM godt ved, at de færreste kunder vil lægge for en mikroskopisk SUV med lidt spræl i. Stage 4-optimeringen har derfor også mindre og knap så dyre søskende-programmer.

Stage 3 tilbyder 440 hk til 8.500 euro, Stage 2 betyder 381 hk til 4.500 euro, mens Stage 1 må ‘nøjes’ med 360 heste for 1.500 euro.

Sidstnævnte er sikkert prisen på et sæt LED-forlygter til en Polo.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Er pengene det mindste problem, så udstyrer MTM også gerne Audi’en med keramiske bremseskiver hele vejen rundt. Mens sænkningsfjedre og 20″ aluminiumsfælge bør være obligatoriske krydser på udstyrslisten.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk