Annonce:

Audi taber sag og tvinges til at levere biler tilbage

En flere måneder lang strid mellem Audi og en række af mærkets ansatte er slut. Det hele er endt med, at Audi har tabt stort.

Audi tog uberettiget firmabiler fra en række af sine ansatte, der fungerer som kørende sælgere. Det har flere domstole i Tyskland afgjort.

Og nu må Audi til lommerne. Bilerne skal nemlig ikke bare leveres tilbage til de ansatte; disse skal også kompenseres økonomisk for tiden uden firmabil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er Audi og de ansatte nået til enighed om i bilmærkets interne samarbejdsudvalg. Hos medarbejderne er der angiveligt stor tilfredshed med aftalen.

Det skriver Automobilwoche.

LÆS OGSÅ: Bilmærker vil bruge 40 milliarder kr. på nye fossilbiler

Hele konflikten, som altså nu er afsluttet, bundede i, at Audi fra årsskiftet har været af den holdning, at mærkets sælgere ikke behøvede firmabiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Deres arbejde, siger Audi, foregår nu i en så digitaliseret verden, at firmabiler er blevet overflødige. Men det ville de ansatte ikke finde sig i, da man mente, at det ville være en betydelig forringelse af deres samlede lønpakke.

Ikke desto mindre gennemførte Audi beslutningen og inddrog firmabilerne. Det skulle de dog aldrig have gjort. For umiddelbart efter tog flere domstole i Tyskland sagen op og underkendte Audis beslutning.

Og nu finder Audi altså også selv bakgearet på den forkerte beslutning. Det vides ikke, om de ansatte sælgere har fået en undskyldning for den uberettiget forringelse af deres lønpakker.

Læs flere nyheder fra og om Audi her!

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler