Annonce:

Audi-ejeren Jannik får kritik for en virkelig god gerning


Audi-ejeren Jannik Andersen vil egentlig bare gerne gøre godt for den økonomisk trængte konfirmand-familie. Ikke alle synes, det er lige fedt.

Konfirmationsfesten kan koste knaster. Og rigtigt, rigtig mange af dem. Transporten fra kirken til festen er efterhånden en af de helt store poster.

Heldigvis findes der godhjertede typer som Jannik Andersen, der gerne vil gøre festen til et hit for alle konfirmander. Også selvom pengene måske ikke er verdens største.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det fortæller han til TV Midtvest.

– Jeg synes, det er synd, at nogle børn ikke kan blive hentet som deres klassekammerater. Hvis det er noget, de drømmer om. Nogle forældre har jo ikke råd til at betale den pris, som nogle kræver for et kort køretur, siger han til mediet.

Jannik Andersen stiller derfor en køretur i en Audi A6 S-Line gratis til rådighed for konfirmander. Det fortæller han i en Facebook-gruppe.

Og selvom Audien måske ikke er den mest eksklusive model i verden, møder initiativet alligevel opbakning. Og det gælder Jannik Andersen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Der er desværre også dem, der er af en helt anden mening. Nemlig at Jannik Andersen skal ‘blande sig uden om’. Det tager Audi-ejeren heldigvis ikke så tungt.

For ham handler det mest om børnene. Ikke om pengene. Der er da også allerede to aftaler i kalenderen.

Ifølge en opgørelse, som analysefirmaet YouGov har lavet for Danske Bank, forventede hver anden familie sidste år at bruge mere end 20.000 kroner på konfirmationsfesten.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler