Medie: Jeremy Clarkson fyret – The Grand Tour stopper

Den britiske TV-vært har endnu engang gjort sig uheldigt bemærket. Og det får nu konsekvenser.

Det får nu konsekvenser for TV-værten Jeremy Clarkson, at han i december sidste år i en klumme for avisen The Sun skrev, at ‘han gerne ville se den tidligere skuespiller og nuværende hertuginde af Sussex Meghan Markel løbe nøgen gennem samtlige af Storbritanniens gader.’

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Bilmærke i krise? Giver vild rabat på helt ny bil

For selvom om måde Jeremy Clarkson har undskyldt, og The Sun har beklaget og trukket klummen tilbage, har førstnævnte alligevel mistet sit job. Dog ikke som klummeskribent men som vært hos streamingtjenesten Amazon Prime. Det skriver Variety.

Streamingtjenesten har angiveligt valgt at afbryde samarbejdet med Clarkson. Det betyder, at bilprogrammet ‘The Grand Tour’ og serien ‘Clarkson’s Farm’ ikke fortsætter, efter de programmer, som allerede er optaget, bliver sendt.

Reklameblok:Slut efter 2024 – pressemøde aflyst
For The Grand Tours vedkommende betyder det, at programmet som minimum skal finde et nyt sted at være efter 2024. Hvis da ikke værtstrioen Clarkson, May og Hammond selv lægger projektet i graven.

Hvis der er holdt i det hele, vil det bestemt ikke være første gang, Jeremy Clarkson meget offentligt mister et job. I 2015 blev han fyret fra BBC-programmet Top Gear, efter at han i vrede havde slået en producer.

Selvom Amazon Prime endnu ikke har sagt noget om Jeremy Clarkson oven på klummen i The Sun, blev et ellers planlagt online pressemøde om den nye sæson af ‘Clarkson’s farm’ i går aflyst. Det skete kort efter, Variety skrev om den forestående ‘fyring’.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk