Annonce:

Alvorlig fejl på dansk elbil koster nu 50.000 kroner

En undervognsbehandling er endt med at koste undervognscenteret 50.000 kroner, fordi en ekspert har fundet alvorlige fejl i arbejdet.

Det er ikke alle undervognsbehandlinger, man som bilejer skal stole på. Det kan en Skoda Enyaq-ejer formentlig skrive under på efter at have fået medhold i Ankenævn for biler.

Skodaen er nemlig så dårligt undervognsbehandlet, at der uden en afhjælpning af problemet ville være fare for fremtidige reparationer på bilen, konkluderede en sagkyndig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hele balladen opstod, da Skoda-ejeren efter undervognsbehandlingen kørte bilen til kontrol hos FDM.

Det skriver Motor-magasinet.

Interesseorganisationen konkluderede, at bilens orange højvoltskabler og elmotorer var oversprøjtede. Og at det var i strid med Skodas anbefalinger. På et mærkeværksted lød beskeden, at det ville koste tæt på 30.000 kroner at rette op på fejlen.

En afretning af bilen, som undervognscenteret havde tilbudt, ville ikke kunne rette op på fejlen, sagde den sagkyndige, som så på bilen, da sagen havnede i Ankenævn for Biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Efterfølgende har Skoda-ejeren fået ret i sin klage. Hvilket betyder, at undervognscenteret skal betale de knap 30.000 kroner for udskiftning af strømkablerne. Ligesom der skal betales 19.000 kroner ekskl. moms i klagegebyr og 3.200 kroner ekskl. moms for den sagkyndiges vurdering.

I Ankenævn for Biler har de også noget, der hedder et Udhængsskab. Her hænger man kort og godt bilforretninger, værksteder og importører, der ikke følger nævnets afgørelser, ud til tørre.

På den liste optrådte en meget kendt bilforhandler, indtil han gik konkurs. Og det samme gør kun én bilimportør. Læs mere om det her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler