Ah hvad? Toyota Supra kommer med fire cylindre

Toyota Supra

Nej, det er ikke en joke – den kommende Toyota GR Supra kommer med al sandsynlighed også med fire cylindre.

Det er ikke blevet annonceret endnu, at Europa får samme muligheder, men det er sikkert og vist, at det japanske marked får en Supra med blot fire cylindre i handlen. Den først annoncerede – og mest kraftfulde – Supra-variant har seks cylindre på række, tre liters slagvolumen og 340 hk. Hvilket kun er en smule mere power end den oprindelige Supra MK IV med turbo og 330 hk fra 1993.

Søsterbilen, BMW Z4, har allerede de firecylindrede motorer i brochuren, så mon ikke, at Supra også får det her i Europa? Det mener flere udenlandske medier.

Reklameblok:Der er tale om et par varianter af den toliters motor med fire cylindre, som begge får turbo. Den ene med omkring 200 hk og den anden med omkring 260 hk. Dermed kommer prisen også en hak nedad, hvilket jo er dejligt, men den mindste motor vil så have samme antal hestekræfter som lillebror GT86. Og det er en smule underligt.

Det rygtes, at den billigste Supra-variant med 200 hk vil koste det dobbelte af GT86. Om de mindre varianter kommer til at få manuelt gear, eller de også får den ottetrins automatgearkasse som i den sekscylindrede version, vides ikke endnu.

Hænderne op, hvis du også tænker 2JZ-swap?

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Toyota Supra

Toyota Supra

Toyota Supra kabine

Toyota Supra

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk