Ægte vanvid: Denne McLaren har ingen forrude men 920 hestekræfter

Den tyske tuner Novitec har endnu engang kastet sig over noget vanvittigt på fire hjul. Denne gang er der tilmed ingen forrude. 

At du ikke er helt stiv ud i McLarens modelprogram gør ikke noget. En Elva vil du altid kunne genkende på forruden. For den mangler nemlig helt. Sådan er bilen skabt, og det har den tyske tuner Novitec ikke lavet om på.

LÆS OGSÅ: Her er biler stort set forbudt – nu vil dansk by gøre det samme

Reklameblok:Men de har givet den i forvejen potent englænder flere hestekræfter. Fabriksopsætningen af de 4-liters biturbo-V8’er i Elva er god for 815 hestekræfter og 800 Nm. Det er bare ikke helt nok, hvis du spørger Novitec.

Der findes kun 149 af dem
Derfor har tuneren kastet sig over én af de bare 149 Elvaer, som McLaren har bygget siden 2020. Her skal det lige indskydes, at sådan en opstramning selvfølgelig ikke er gratis. Og at Elva-ejerne hver især allerede har betalt fra 1,6 millioner pund svarende til 13,5 millioner kr. for deres biler.

Det, Novitec er kommet frem til, er et uhyre med 920 hestekræfter, fortsat ingen forrude 890 Nm. Det betyder, at 0 til 100 km/t er overstået på 2,7 sekunder. Og at du mindre end fire sekunder senere kører 200 km/t. Bilen stopper ikke med at trække, før speedometeret viser 330 km/t.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Hvad Novitec har taget for ombygningen, melder historien ikke noget om. Men det har ikke været billigt, at få en bil der er 0,1 sekund hurtigere fra 0 til 100 km/t, end fabriksbilen er det.

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk