Annonce:

Advarer Fisker Ocean-ejere: “Det er forsikringssvindel”

Fisker, der har søgt konkursbeskyttelse i USA, kan blive et mareridt for ejerne af bilerne. Nu advares de direkte mod forsikringssvindel.

Besøg vores annoncør:

Boosted har tidligere fortalt, hvordan en bule i en dør betød, at en Fisker Ocean indregistreret i USA blev erklæret totalskadet.

På grund af mærkets situation på kanten af en konkurs trækker flere forsikringsselskaber sig nu, når det kommer til policerne på mærkets modeller.

I Norge vil flere forsikringsselskaber nu slet ikke tilbyde kaskoforsikringer til nye Fisker Ocean-ejere. Det skriver Broom.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge If, der er landets største forsikringsselskab, vil man ikke tilbyde Ocean-ejere andet end den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er mærkets fremtid simpelthen for usikker til.

LÆS OGSÅ: Disse nye biler er der næsten ingen som gider i Danmark

Hos forsikringsselskabet håber man da heller ikke, at de norske Fisker-ejere, som har nået at tegne en kasko, lader sig inspirere af historien fra USA. Altså at de spekulerer i bevidst at lave totalskader på deres biler for at få udbetalt en erstatning.

Skulle det ske, vil der være tale om forsikringssvindel, og det er strengt strafbart, lyder det fra If’s kommunikationschef Sigmund Clementz.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Alle forsikringsselskaber har stort fokus på det, og har dygtige efterforskere som er i stand til at afdække alle former for svindel, siger han til mediet.

Det er dog heller ikke kun forsikringerne på bilerne, der er et problem for Fisker-ejerne. Flere banker kræver nemlig, at der tegnes kaskoforsikringer, hvis et billån skal gå den anden vej.

Medmindre man har kontanterne liggende, er det altså stort set umuligt at få en Fisker på vejene. I hvert fald i Norge. Omvendt er en bil fra det lukningstruede mærke meget billig i øjeblikket. Nogle får tilbudt helt nye biler for 150.000 kroner. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler