Annonce:

ABT SQ5 med 425 hk: Så skal du ikke vente på RS Q5

Måske er der slet ingen grund til at vente på RS Q5. Den tyske tuner ABT overgår nemlig Audis egen SQ5 med en 425 hestes stærk udgave af bilen

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Audi vil frem mod 2020 udvide sit RS-program. Sådan så det rummer 16 modeller. En af bilerne bliver den kommende RS Q5, som næste år lander hos forhandlerne formentlig med den samme 444 hestes biturbo-V6’er som i RS5 Coupé.

Men for de utålmodige sjæle med hang til kombinationen af Audi, SUV og sportslige præstationer står de tyske tunere fra ABT allerede nu klar med et alternativ.

På basis af den nuværende topslæde, SQ5, har tunerne nemlig sammensat det, der ligner virkelighedens næstbedste alternativ til en RS Q5. ABT tilbyder både at iklæde Audi’en et aggressivt nyt widebody-kit og at hente i alt 425 hestekræfter og 550 newtonmeter ud af den 3-liters V6’er.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er 71 hestekræfter og 64 newtonmeter mere end SQ5 yder fra fabrikken. Audi-ejere uden SUV-frihøjde kan dog også komme til ABT og se deres bil få samme behandling. Det kræver blot, at de indleverer enten en S5 coupé eller cabriolet.

Og apropos frihøjde. På SQ5 har ABT faktisk bragt den betragteligt ned. Ligesom bilen kan komme tilbage til kunden udstyret med 20″ hjul. Eller helt op til 22″ alt efter kundens specifikke ønsker.

Lyden i SQ5 er rigtig fin, men de falske afgangsrør er langt fra Audi’ens mest flatterende element. Heldigvis har ABT gjort noget ved det ved at finde fire vaskeægte af slagsen og integrere dem i bilens bagerste diffuser.

LÆS OGSÅ: Seat tester Leon Cupra R med 335 hk

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Prisen melder ABT endnu intet om, men det er i hvert fald billigere end at købe en kommende RS Q5. Så vent lige med ordreseddelen, hvis du da overvejer sådan en svend.

 

 

 

Annonce:Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler