Annonce:

ABT giver RS4 et ekstra ‘R’ og 530 hk

Der er ikke engang en måned siden, ABT først legede med den nye RS4, nu er den tyske tuner klar med en RS4-R-variant

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det virker som om, at ABT ikke er helt tilfreds med den RS4, de kunne præsentere verden for i februar. For nu er den tyske tuner nemlig klar med enhver familiefars våde drøm, den 530 hestes Audi RS4-R.

Med 450 hestekræfter og 600 newtonmeter er den 2,9 liters biturbo-V6 ingen sløv sag, når den forlader fabrikken. ABT kan bare gøre det bedre. Med tunernes egen motorstyrring og et nyudviklet udstødningsystem med 102 millimeter afgangsrør ånder den heftige stationcar nemlig endnu friere, så den samlede ydelse er på 530 hestekræfter i selskab med imponerende 690 Nm.

Det er 20 hestekræfter og 10 newtonmeter mere end ABT’s RS4-projekt fra februar. Desuden yder ABT RS4-R nu 80 hestekræfter og 90 newtonmeter mere end den originale RS4.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

ABT sørger dog for at holde de mange ekstra kræfter i Audi’en solidt i asfalten og har allerede nu højdejusterbare fjedre på plads. Mens interesserede købere må vente lidt på et komplet undervogns-setup, som til gengæld skabes i samarbejde med KW.

RS4-R er selvfølgelig svøbt i kulfiber både ude-og indvendig, så udseendet matcher ondskaben under hjelmen. Bilen står på heftige 21″ special-smedet hjul som er svøbt i dækgummi i størrelsen 275/25.

RS4-R præsenteres officelt på Geneve Motor Show sammen med andre vilde vogne fra ABT.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

 

 


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler