Annonce:

Åh nej! ‘The Rock’ kan ikke klemmes ned i en Porsche Taycan

Men at den muskelmassive skuespiller ikke passer bag rattet, er faktisk ikke noget nyt. Det har han oplevet før.

Han vejer 118 kilo og er tæt på at være ‘to meter og træls’. Og det er faktisk en større udfordring for Dwayne Johnson, med tilnavnet ‘The Rock’, end man umiddelbart skulle tro. I hvert fald når det kommer til biler.

Amerikanerne, der de sidste år bl.a. har gjort sig bemærket i hæsblæsende actionfilm, har nemlig flere gange oplevet at have mere end svært ved at finde en bil, han kan klemme sit korpulent korpus ind bag rattet af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Cool betjent opløser biltræf med humor

Senest under optagelserne til Red Notice. Filmen er Netflix’ dyreste statsning til dato. Men selv et budget på 188 millioner dollars vokser en Porsche Taycan altså ikke af. Og så kan Johnson ikke komme bag rattet.

Heldigvis kan den amerikanske skuespiller godt se det sjove i situationen, som han da også har beskrevet på sin Instagram-konto, der følges af mere end 203 millioner personer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men det er faktisk ikke første gang, Johnson må opgive at komme bag rattet. I 2015 skrev han på Facebook om sin fascination for Ferrari LaFerrari, og om at han – heller ikke – passer bag rattet i den italienske hyperbil.

Surt show.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler