50 Cent antyder: “Jeg er en del af GTA 6”

Den amerikanske rapper mere end antyder, at han er en del af den meget ventede spiludgivelse.

Sidste år kom det frem, at en hacker havde lækket noget kode til Rockstar-udgivelsen Grand Theft Auto 6. Spiludvikleren bekræftede senere lækagens ægthed. Der var dog tale om noget gammelt materiale, lød det. Men nu der er igen nyt GTA-land. Måske altså.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Miljøaktivister føler sig generet af dansk racerbane på 20. år – “Det påvirker min sjæl”

For nu antyder den amerikanske rapper 50 cent med det borgerlige navn Curtis Jackson, at han er en del af spillet. Eller at han i hvert fald på en eller anden måde har noget med udgivelsen, der rygtes at foregå i den fiktive Miami-by Vice City (igen, red.), at gøre.

Har før gjort det
På sin Instagram-profil har rapperen delt billede med Vice City-fonten fra 2003-udgivelsen af samme navn. I teksten til billedet forklarer 50 Cent, at han ‘vil forklare meget mere senere.’ og ‘at der er noget stort i vente’.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

50 Cent er ikke helt ukendt i spilindustrien. To gange før har rapperen lagt navn til computerspil. Først i 2005 med 50 Cent: Bulletproof. Fire år senere fulgte udgivelsen 50 Cent: Blood in the Sands.

Rockstar Games har indtil videre forholdt sig tavs om rapperens Instagram-opslag. Og det er ikke sikkert, at spilstudiet vil sige noget som helst, før GTA 6 er klar til udgivelse. Hvornår det sker, er stadig et åbent spørgsmål.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk