Annonce:

5 ting du skal nå bag rattet inden du dør

Har du et kørekort? Godt så – her er fem ting, du skal nå bag et rat, inden du dør

Her i verden er der kun én ting, der er sikkert. Og det er, at vi allesammen før eller siden kradser af. Så det er om at få så mange kilometer asfalt i hjulene, inden nogen tager dit kørekort.

Vi ved jo alle, at et liv uden kørekort er ligesom at dø. Bare mere smertefuldt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Så her har vi samlet fem ting, du skal nå bag et rat, inden det er for sent

Køre 300 km/t


I tidernes morgen var det vildt at nå 250 km/t. Men når du i dag kan opnå den slags hastigheder i en éncylindrede Ford Focus, så skal der altså mere til. Fart kan gøre enhver mand med respekt for sig selv opstemt. For fart er godt, fart er sundt – i passende mængder og under anstændige forhold, forstås. Derfor bør du, inden du forlader denne asfaltbelagte jord, som minium have nået at blæse henover den med 300 km/t – og ja, det skal være efter GPS. Formel 1 og Le Mans-kørerne påstår jo i øvrigt, du har det bedre ved 300 km/t end under sex – og så er den jo ligesom uddebateret.

Ramme maks. i en fartmåler


Altså ikke dem, der blinker rødt og kvitterer med et portrætfoto i din E-Boks. Men dem der med ‘din fart er’. Der skal du altså være et skarn for ikke i det mindste én gang at forsøge på at makse den helt ud. Okay, det er kun to cifre – men alligevel. Altså når nu du alligevel er på vej på nattevagt i industrikvarteret, hvor der ikke er en levende sjæl. Altså udover dig, selvfølgelig. Men tjek lige en ekstra gang – vi skal ikke have nogle personerskader. Alt efter placeringen (og styrken af din moral) kan du måske ramme 99 km/t. Så kan den lære det – den lille samvittighedsforbandende stander.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Slukke en bilbrand


Okay, her er vi måske ude på lidt syrede grund. Men brandmændene påstår jo, at ingen kan kalde sig for en rigtig mand, før et velvoksent flammehav er nedlagt. Og hvordan gør man så det? Jo, i dette tilfælde kan du kun forberede dig. Endelig ikke noget med at fremskynde processen – brormand! Men altså – køb en gedigen skumslukker, lær mekanismen udenad, sørg så for altid at være iført kondisko, og endelig kan du træne dig selv i nødbremsninger og at evakuerer passagere på tid. Klø på – en sådan redningsaktion giver point på alle konti.

Blive kørt hjem i en Passat

Du bør mindst én gang i livet prøve at blive fragtet gennem byens gader med politieskorte. Også selvom det er på bagsædet af en hvid VW Passat. Dine venner har sikkert allerede prøvet det. Og nu er det din tur. Men hvordan? Medlidenhed er vejen frem. Drik dig f.eks godt i hegnet næste gang du rammer byen med gutterne. Ud på natten, når du har ligget tre-fire timer i dit eget bræk på en kantsten, skal to jyder nok komme og fragte dig hjem. Du kan også gå en tur i det lokale butikscenter – nøgen! Når nogen spørger, hvad du har gang i, siger du bare, at du leder efter din elefant. Det skal nok få Bent Betjent til at fragte dig hjem – i hvert fald væk. I værste fald direkte på den lukkede.

Rulle rundt på taget

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:


En god gammeldaws rulletur bag et rat er sgu noget, der giver erfarring. Og at dømme ud fra, hvordan mange danskere kører med hovedet placeret i r…en, er der noget, mange kunne trænge gevaldigt til – erfarring, altså! En tur på taget er sådan set lige til. Montér et sikkerhedsbur samt et sæt H-seler i din bil, knus derefter ruderne så du undgår en milliard glasskår i din egen skærm, når bilen slår kolbøtter. Find derefter et stykke ødet vej med dybe grøfter og marker på begge sider. Ifør dig handsker, hjelm og en tyk dragt. Spændt godt fast, sørger du for at få god fart på (70-80 km/t er rigeligt!!), herefter flår du bare rattet til enten højre eller venstre. Resten sørger naturlovene for.

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler