Annonce:

4.000 bilforhandlere bekymret – “Elbiler koster alt for meget”

Næsten 4.000 bilforhandlere siger nu, at deres kunder synes, elbiler er for dyre. Forklaringen kan dog også være en helt anden.

3.882 bilforhandlere har sendt et brev til den amerikanske præsident Joe Biden. Heri skriver bilforhandlerne, at deres kunder er bekymret. Og det er bilforhandlerne også selv.

Elbiler, skriver forhandlerne, er simpelthen for dyre. Med deres underskrifter vil bilforhandlerne have den amerikanske præsident til at træde på bremsen, når det kommer til det politiske rygstød, elbilerne i øjeblikket får.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I brevet, som er sendt den 28. november 2023, skriver forhandlerne, at selvom elbiler er ideelle for mange mennesker, “kan efterspørgslen i øjeblikket ikke holde trit med mængden af elbiler, som forhandlerne får ind”.

LÆS OGSÅ: Henrik har fået 13.500 kr. i bøder – selvom hans bil er helt lovlig

Bilforhandlerne skriver også, at de nuværende love og regler er for urealistiske i forhold til den reelle efterspørgsel på elbiler.

Bilister, som ikke har mulighed for at lade en elbil derhjemme, er nødsaget til at bruge USA’s netværk af offentlige ladestandere, som mildt sagt ikke er kendt for at være fantastisk, lyder det fra forhandlerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

På den anden side mener Carscoops, at bilforhandlerne kan have en helt anden bagtanke med brevet til præsidenten.

For selvom mange af bilforhandlerne beskriver dem selv som ‘mindre forretningsdrivende’, mener mediet, at der kan være noget om det, når det kommer til rabatter og profitter på helt nye elbiler.

Selvom bilforhandlerne mener, at elbiler på nuværende tidspunkt er for dyre, er de heller ikke interesseret i at forære dem væk. Det vil nemlig gå udover det, forhandlerne kan tjene på den enkelte bil.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Så bare fordi bilforhandlerne nu slår alarm, skal bilisterne ikke forvente en sand gavebod af billige elbiler. Flere bilmærker har da også sagt, at billige elbiler bliver en svær øvelse. Hvis det da overhovedet kan lade sig gøre. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler