Annonce:

32-årig anholdt for særlig svindel med beslaglagte biler

I mindst fire tilfælde mener Fyns Politi, at en 32-årig mand har købt biler fra privatpersoner. Altså uden at betale for dem.

Torsdag er en 32-årig mand blevet anholdt og sigtet for bedrageri i en sag om handler med fire biler. Det skriver Fyns Politi en pressemeddelse.

Ifølge politikredsen er der tale om to Volkswagen og to Audi-modeller, som den 32-årige fik narrede fra privatpersoner i handler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Bilerne har ifølge politiet en værdi på mellem 80.000 og 200.000 kroner hver. De er forsvundet fra adresser i Fredericia, Hillerslev, Odense og Brædstrup.

– Den videre efterforskning skal nu afdække, om den anholdte har lavet dette svindelnummer over for andre bilsælgere, lyder det fra vicepolitiinspektør Michael Lichtenstein i pressemeddelelsen.

I samme ombærring er den 32-årig mistænkt for at have skilt sig af med flere af bilerne, som politiet dog har kunnet beslaglægge.

LÆS OGSÅ: Haas skriver kontrakt med ny Formel 1-kører

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det vides ikke, om de personer, som har modtaget bilerne, også er i politiets søgelys. Mens ordensmagten advarer nu alligevel mod typer som den 32-årige anholdte.

– Desværre oplever vi, at man blandt andet ved salg af biler, designermøbler og elektronik kan blive udsat for svindel af kriminelle, der giver indtryk af at have overført pengene – uden at beløbet når frem til sælgeren, siger Michael Lichtenstein.

I forbindelse med anholdelsen af den 32-årige, blev en 55-årig kvinde også anholdt. Hun er sigtet i forbindelse med flere bedragerisager.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler