Annonce:

27-årig ser måske aldrig sin bil igen – knaldet i byzone

Det gik med mere end det dobbelte af den tilladte hastighed, da en 27-årig mand søndag formiddag kom blæsende gennem en byzone på Amager.

Besøg vores annoncør:

Søndag formiddag måtte en 27-årig mand aflevere både bilnøgler og kørekort til Københavns Politi, som i de timer – hvor han kom blæsende – var ude med fartkontrollen.

Politikredsen kvitterede da også med en sigtelse for vanvidskørsel, da den 27-årige fløj lavt forbi med 118 km/t. Han måtte køre 50.

Det skriver Københavns Politi en opslag på det sociale medie ‘X’ – det tidligere Twitter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der har formentlig været tale om en måling fra en fotovogn. For politiet oplyser, at man kort efter kunne standse den 27-årige.

LÆS OGSÅ: Fik kritik for ‘morbide’ reklamer – nu lukker Lej Et Lig

Han er dog ikke den eneste, der har fået beslaglagt sin bil for vanvidskørsel på det seneste. Siden Rigspolitiet tilbage i marts kunne oplyse, at man på to år havde knaldet næsten 2.000 bilister for vanvidskørsel, er antallet af beslaglæggelser kun steget.

Bl.a på grund af en dansk youtuber, som politiet mener filmede sin egen og flere andres vanvidskørsel på offentlig vej. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er også lykkedes politikredsene rundt omkring at komme af med nogle af de biler, som staten i sidste ende har konfiskeret for vanvidskørsel. Det har, siger Rigspolitiet, indtil videre betydet over 16 mio. kr. til statskassen.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler