Reklame:

Fik kritik for ‘morbide’ reklamer – nu lukker Lej Et Lig

Biludlejningsfirmaet, der gennem sin levetid har fået kritik for nogle ‘morbide’-reklamefremstød, bliver opslugt af konkurrenten.

Det er slut med slogans som “der er også fucking langt op på 5. sal’ og sure bedemænd, der føler sig stødt over Lej Et Lig. For nu lukker biludlejningsfirmaet ‘Lej Et Lig’.

Motor-magasinet skriver, at biludlejningsfirmaet er blevet opkøbt af konkurrenten ‘Oscar’. Hvilket firmaet også selv bekræfter på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– “Oscar Biludlejning har fra 1. august 2023 overtaget Lej Et Lig Biludlejning og henover de kommende uger vil LejEtLig.dk blive fuldt integreret med Oscar Biludlejning.”, lyder budskabet på hjemmesiden.

Det var i 2009, at bedemænd i Berlingske fortalte, om hvordan de følte sig stødt at konceptet bag Lej Et Lig, der længe havde rustvogne i flåden.

LÆS OGSÅ: Arrangør advarer – gaderæs er i fare for at blive aflyst

Og i 2004 mente FDM ikke, at Lej Et Ligs biler overhovedet burde kunne gå igennem syn. I 2016 fik udlejningsfirmaet bandlyst en reklame fra Facebook. Den var simpelthen for meget for det sociale medies fællesskabsregler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Af udlejningsfirmaets hjemmeside fremgår det, at firmaet sendte de første ‘lig’ på vejene i 1995. Men nu er det altså snart slut.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?