Reklame:

27-årig chauffør stoppet – kørte 34 gange uden kørekort

Så tæt som mulig på alt var galt. da en 27-årig lastbilchauffør blev standset tilbage i april.

En 27-årig lastbilchauffør kom for alvor i klemme, da han en aprildag i år blev standset af kontrolenheden Tungvognscenter Øst i en kontrol i Frederikssund. For inden havde manden mistet sit kørekort, da han i februar kørte en personbil gennem en byzone med mindst 111 km/t.

Det holdt dog ikke manden fra at køre lastbil. Og det mindst 34 gange fandt politiet ud af, da førekortet i lastbilen blev aflæst. Det skriver Midt- og Vestsjælland i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Men problemerne væltede forsat ud af førekabinen. Det viste sig nemlig, at den særtransport, som manden kørte, heller ikke fulgte reglerne om følgebiler, ligesom der også var rod i transportdokumenterne om farligt gods. En beholder med dieselolie var desuden hverken efterset eller godkendt til formålet. Desuden var særtransporten bredere end det, den 27-årige – hvis han havde haft kørekort – egentlig måtte køre med.

Midt- og Vestsjællands Politi skriver i døgnrapporten, at bøden for transport-overtrædelserne løber op i 10.000 kr. Det er udover bøden på 7.000 kr. for det manglende kørekort.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?