Annonce:

25.000 bilejere er ikke i tvivl: “Disse biler er værst som brugt – de har flest fejl”

25.000 bil-ejere er blevet bedt om at huske tilbage på de fejl, deres brugte biler har haft de sidste to år. Og for visse mærker er det ikke ligefrem opmuntrende læsning. 

Hvis du skal have en pålidelig brugt bil, skal du i hvert fald styre uden om Nissan Micra, en Citroen C3 eller en Opel Astra.

Det konkluderer det britiske bilmagasin WhatCar, efter man havde bedt 25.000 bilejere svare på hvilke problemer – og hvor mange af dem – de har haft med deres brugte biler de seneste to år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

For at snævre feltet bare en smule ind har englænderne sat et altoverskyggende krav. Alle bilerne på den triste liste er mellem 6 og 20 år gamle.

Det ændrer dog ikke på, at vi på en tredjeplads over flest fejl finder Nissan Micra-ejere i biler bygget mellem 2010 og 2016.

LÆS OGSÅ: Toyota gør det allerede – nu overvejer BMW om elbiler skal udstyres med ‘falsk’ gearskift

I undersøgelsen svarede hele 47 procent af ejerne af den lille japanske bybil, at bilerne har holdt på værksted i løbet af de sidste 24 måneder. Og det ikke kun for at få udført service efter bogen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De fleste af Nissan-ejerne kunne fortælle, at det oftest er undervognen, den er gal med. Herefter fulgte næsten lige så mange klager fra Ford Fiesta-ejere.

Hos dem er det biler bygget mellem 2002 og 2008, der giver flest hovedbrud og værkstedsregninger. Også her er undervognen kilde til størst frustration. Men allerværst står det til for Citroen-ejere.

Nærmere bestemt dem der kører rundt i C3-modeller bygget mellem 2010 og 2016. I de biler er det som oftest aircondition-anlægget der driller. Eller det er faktisk to ting. For ifølge de engelske C3-ejere er der mindst lige så store problemer med bilens bremser.

I den helt anden ende af listen står det bedst til for den lille Honda Jazz. Ejerne af modellen bygget mellem 2015 og 2020 melder om et minimum af fejl. Hele listen fra bedst til værst kan ses her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler