Annonce:

24-årig kørte 140 km/t – så kom politiet med fejebladet

En 24-årig mand fra Bedsted forsøgte tidligere på ugen at stikke af fra politiet på Mors. Det hele endte med, at ordensmagten tog bilen.

Lokalpolitiet i Thisted vurderer indtil videre, at en 24-årig mand fra Bedsted forsøgte at stikke af fra ordensmagten på Mors med op mod 140 km/t.

Det hele skete tidligere på ugen. Det fortæller politikommisær Henrik Jensen til TV2 Nord.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hvad der i første omgang fik den 24-årige til at tage flugten – eller i hvert fald forsøge på det – ved politikommisæren endnu ikke.

Det kunne dog hænge sammen med, at den 24-årige for længst har mistet kørekortet. Derfor er han ud over hastigheden også sigtet for dette. Men jagten sluttede først efter en biljagt på 14 kilometer.

LÆS OGSÅ: Der er fundet kokain og snifferør i hjemmeplejebil

Den 24-årige blev kort efter sigtet for vanvidskørsel, og så fik politiet ellers et fejeblad til at hente hans bil, som nu er beslaglagt på grund af vanvidskørsel. Den vil ordensmagten nu forsøge at få konfiskeret på statens vegne i den efterfølgende retssag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Siden loven om vanvidskørsel blev indført i marts 2021, har politiet beslaglagt over 3.200 køretøjer. Blandt andet flere eksemplarer af Danmarks mest populære bil. Læs mere om det her.

Læs mere om færdselspolitiets arbejde på de danske veje lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler