Annonce:

23-årig skal betale 322.000 kroner for Toyota uden afgift

Amerikanske bilister kæmper ikke med det samme latterligt høje afgiftstryk som deres danske modstykker. Men det betyder ikke, at biler nødvendigvis er billige.

En 23-årig amerikaner sidder fast i en Toyota Camry. Altså ikke bogstaveligt talt, men mindst lige så alvorligt rent økonomisk.

Midt i en skilsmisse kører hun rundt i en Toyota, der trækker et lån efter sig, som hun slet ikke har råd til.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hver måned skal hun betale 650 dollar, hvilket svarer til 4.500 danske kroner, af på billånet. Altså i 72 måneder. Eller 6 år.

Det svarer til, at hun ender med at betale 328.500 kroner for bilen, der er fra 2021. Blandt andet fordi hendes bilån forrentes med næsten 12 procent hver måned.

LÆS OGSÅ: Der er fundet kokain og snifferør i hjemmeplejebil

Til sammenligning kan man i Danmark finde bilån med 4,5 procent i rente. Og den danske Toyota-importør har endda før villet lave billån til 0 procent i rente. Det skete både i 2017 og 2020.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Jenny, som kvinden hedder, fortæller i podcasten “Caleb Hammer”, at hun kun arbejder på deltid til 103 kroner i timen, og at billånet alene æder 30 procent af hendes indkomst.

Alligevel kan hun, der bor i Texas, ikke undvære en bil på grund af de meget store afstande mellem alting i delstaten. På den anden side er Toyotaen kun med til at ruinere hende yderligere.

For at have lidt mere at sammenligne med, kunne en Toyota Camry i 2021 fås fra 26.000 dollar, hvilket svarer til 179.000 danske kroner. Jenny ender med at betale næsten det dobbelte for bilen.

Læs flere nyheder fra og om Toyota lige her!

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler