Annonce:

20-årig stod til at mistet kørekort – slipper med 1.000 kroner i bøde

I Randers er en 20-årig bilist blevet sigtet for noget, politet sjældent giver bøder for. Måske derfor blæser halvdelen af alle danske bilister på loven.

En 20-årig mad blev onsdag formiddag standset og sigtet af Østjyllands Politi i Randers, som mente at han kunne se nok godt nok ud af sin bil.

Ruderne var, mente politiet, ikke skrabet godt nok fri for sne. I værste tilfælde kan det ikke at kunne se ordentlig og klart nok ud af en bil koste en frakendelse af kørekortet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Den unge bilist ‘slap’ dog med en bøde på 1.000 kr. Det skriver TV2 Østjylland.

– Det sker ikke så tit, at vi giver bøder for det. Heldigvis er de fleste bilister opmærksomme på, at det er vigtigt, siger Jakob Christiansen, der er pressemedarbejder hos Østjyllands Politi, til mediet.

LÆS OGSÅ: 42-årig bilist kørte ind i bøde på 36.500 kroner

En ting er, hvad politiet mener. Noget andet er, hvad undersøgelser viser. En nylig rundspørge blandt danske bilister afslører nemlig, at halvdelen af alle bilister blæser på, at de skal skrabe bilernes ruder fri for is og sne, inden de bevæger sig ud i trafikken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Særligt blandt én bestemt aldersgruppe hos bilisterne er storslemme til at glemme eller helt ignorere reglen. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler