19-årig mister fars bil med 211 km/t

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

En blot 19-årig mand må det næste lange stykke tid finde andre måder end bilen at komme rundt på. I fredags mistede han nemlig både kørekortet og sin fars bil.

På Sundsvej ved Sunds er den højst tilladte hastighed 80 km/t. Det blæste en blot 19-årig mand dog på, da han fredag aften kom kørende på strækningen i sin fars bil.

Ifølge lokalpolitiet i Herning kørte den unge mand intet mindre end 211 km/t på stedet. Det fik hurtigt politiet til at lede efter bilen, som ordensmagten fandt frem til på en rasteplads mellem Hodsager og Simmelkær.

TV Midtvest skriver, at den 19-årige fører dog ingen steder at se. Det betød dog ikke, at politiet lod bilen stå. Den blev nemlig beslaglagt, som siden 31. marts sidste år har være kutyme i sager om vanvidsbilisme.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det var den biles ejer – den 19-årige far – dog ikke tilfreds mand. Han har nu klaget over beslaglæggelsen, sådan at en dommer nu skal se på, om det var i orden, da politiet i fredags tog bilen.

Flere billeder: presse-fotos.dk

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk