Annonce:

16Vampir er død – en af verdens vildeste Golf er brændt

En Volkswagen Golf II er udbrændt på den tyske motorvej A9 – ifølge medier er der tale om ‘verdens hurtigste’, som Boba Racing har bygget

Hos mediet turboandstance.net er man ikke i tvivl. Med synet af den store, men noget forkullede turbo og Audi-fælgene, er det Boba Racings 16Vampir, der lørdag udbrændte på den tyske motorvejsstrækning, A9.

Ifølge tyske Innsalzach24 opstod røgudvikling i bilen, hvorfor den 38-årige fører fik bilen ind til siden og forsøgte selv kvæle ilden. Men Golf’en stod ikke til at redde. Senere samme aften kunne mediet meddele, at bilen var helt udbrændt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Før ulykken var 16Vampir, en Volkswagen Golf II, indehaver af mange verdensrekorder. Med firehjulstræk og over 1.000 hestekræfter satte den gale tysker sig på tronen som ‘verdens hurtigste Golf’ i 2012.

Ingen personer er ifølge de tyske myndigheder kommet til skade.

 


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler