Annonce:

15.000 kilometer på 25 år: Den perfekte RX-7 er til salg

 

Hvordan det på 25 år kun er blevet til 9.525 miles for denne Mazda RX-7 i perfekt stand, er redaktionen en gåde – men til salg er wankelmissilet i hvert fald

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Denne Mazda RX-7 trillede af samlebåndet i 1993. På de 25 år, der er gået siden da, er det kun rendt 9.525 miles eller 15.329 kilometer på speedometeret.

Den oprindelige ejer kørte de første 6.000 miles, før den Vintage-røde FD’er fik ny ejer i 2013. Herefter blev det til yderligere 3.000 miles og endnu en ejer, der altså nu har sat bilen til salg på bringatrailer.com

RX-7’erens muskler kommer fra en – i dette tilfælde – særdeles umotionerede 13B-REW-wankelmotor med den beskedne slagvolumen på sølle 1.3 liter, der dog får hjælp af en turbolader. Drivlinjen er heldigvis koblet til det femtrins manuelle gear fremfor det firetrins automatiske.

Med det kilometertal er der gode chancer for, at samtlige af de 265 hestekræfter stadig er hjemme. Sælger oplyser da også, at det ikke er mere end 500 miles siden, wankelmotoren sidst blev serviceret.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Spørgsmålet er bare, hvad så velbevaret en herlighed skal koste. Lige nu er det højeste bud på 36.000 dollar med tre dage tilbage af auktionen.

Toyota Supra’ere af samme årgang med det kilometertal, men med automatgear går for det dobbelte og mere til. Så måske du bare skulle slå til og tage den trailer med til USA og RX-7’eren med hjem nu?

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 

Annonce:


 

 

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler